Tannbleking Hjemme

Tannbleking Samle test

Test av tannbleking hjemme i 2020 (Og hvordan de fungerer)

Ingen ønsker å føle seg selvbevisst om tennene sine. Faktisk, å ha lyse hvite tenner kan få deg til å se opp til fem år yngre, ifølge Karen Asp, forfatter av Anti-Aging Hacks: 200 + Måter å føle og se-yngre. Men daglig slitasje til dine perlehvite kan føre til sta overflateflekker gjennom årene (vi ser på deg, rødvin og kaffe). For de mest dramatiske og øyeblikkelige resultatene, vil du ønske å gå til din lokale tannlegekontor eller tannbleking klinikk for en profesjonell bleking behandling, som tilbyr en høyere konsentrasjon av aktive bleking ingredienser.

Hvis det ikke er i budsjettet ditt, er den gode nyheten at over-the-counter tannbleking produkter har kommet langt, og resultatene nå rival de som tilbys av legen din. Før vi kommer inn i våre beste valg for de beste tannbleking produkter på markedet, her er hva du trenger å vite før bleking tennene hjemme:

Hva er den beste måten å bleke tennene hjemme?

Det er tre hovedalternativer for tannbleking hjemme: tannkrem, strimler og lette enheter. Pastaer tilbyr minimal bleking resultater, på grunn av lave nivåer av bleking ingredienser, mens strimler og lette enheter gir mer dramatiske resultater siden bleking ingredienser gjør full kontakt med tennene i lengre perioder av gangen.

• Whitening tannkrem: Whitening pastaer inneholder vanligvis milde slipemidler som hydrert silika, natriumbikarbonat, og kalsiumkarbonat for å polere og fjerne overflateflekker og / eller lave konsentrasjoner av aktiv hydrogenperoksid for å bleke tennene. “Mest konvensjonelle bleking tannkrem i stor grad fungerer ved hjelp av en slipende kalt silika å mekanisk skrape flekker av tennene, derav den “whitened” resultat, ikke av faktiske bleking,” forklarer Dr. Justin Rashbaum, DMD på Supersmile. Se etter pastaer som inneholder peroksid hvis du vil ha reelle resultater. Du kan forvente å se synlige effekter etter fem eller flere dager med to ganger daglig bruk.

• Bleking strimler og skuffer: En plast stripe, brett, eller mugg brukes til å bruke bleking ingrediens hydrogenperoksid direkte på tennene. Hver økt varer 30 minutter til to timer, og du trenger opptil tre uker med gjentatt bruk for fullstendige resultater. Hvis du ønsker å gjøre tennene hvite fort, strimler er en av de mest effektive OTC tenner bleke, som den aktive ingrediensen er igjen på tennene for en lengre periode.

• Bleking lys enheter: En bleking agent er direkte brukt på tennene; deretter holdes et blått LED-lys over dem for å øke penetrasjonen og akselerere resultatene. Som tannbleking strimler, lette enheter er svært effektive på grunn av hvor lenge den aktive ingrediensen gjør full kontakt med tennene.

Hva er det sikreste alternativet for følsomme tenner?

Hvis du har følsomme tenner, vil du ta noen ekstra forholdsregler før du bruker hjemmebleking produkter. “Jeg anbefaler å se tannlegen din hvis du har følsomme tenner, da de kan være et tegn på tannproblemer,” sier Dr. Timothy Chase, kosmetisk tannlege og praktiserende partner på SmilesNY. “Hvis tennene er greit, men du bare har følsomhet, tannlegen kan hjelpe med desensibiliserende behandlinger.” Bare ta hensyn til hvordan tennene reagerer. “Hvis du opplever følsomhet eller hvis kantene på tennene begynner å vises gjennomsiktig, bør du stoppe bleking diett,” advarer Dr. Chase.

Vil tannbleking produkter skade eller endre fargen på en falsk tann?
“Hvis du har en falsk tann, vil hjemmetennere ikke skade den, og de vil ikke ha noen innvirkning på lysstyrken eller fargen,” sier Jeffrey Sulitzer, DMD og chief clinical officer i SmileDirectClub. “For det meste, når den falske tannen er på plass fargen forblir ganske stabil og kan ikke endres.”

Er kullbleking produkter bra for tennene dine?
Kort sagt: Nei. Faktisk er denne trendy ingrediensen slipende og kan skade tennene dine. “Det er kornete partikler i det som polerer emaljen, noe som gir tennene en jevn finish, noe som gjør dem ser hvitere ut. Det er imidlertid for grovt for daglig bruk og gjør vondt i tannkjøttet,” forklarer Anum Ali, DMD, en Aspen Dental tannlege. “Kull tannkrem mangler fluor, som emalje trenger daglig for å remineralisere tannoverflaten på et mikroskopisk nivå.”

Er det noen helsemessige fordeler ved å bleke tennene dine?
Det er ingen direkte korrelasjon, men Dr. Sulitzer påpeker folk som tar seg tid og krefter til å inkludere tannbleking i deres selvpleie rutine er mer sannsynlig å praktisere sunne munnhygienevaner, og som har en helsefordel. “De fleste vet at børsting tre ganger om dagen og tanntråd en gang om dagen kan holde tennene rene, men det kan også redusere kronisk betennelse i tannkjøttet og støtte tannstrukturer og bidra til å forhindre store kroniske inflammatoriske sykdommer,” sier han.

 

1. Dentaworks

Dentaworks får førsteplass når det gjelder hjemme tannbleking som den har den laveste prisen, høy effekt og god brukeropplevelse.
Testerens tenner endret seg i farger med 1,5 nyanser.
Dentaworks følger de samme profesjonelle metodene o en tannlege, og er 100% trygg for emalje og tannkjøtt.

Siden gelen er verken sur eller alkalisk, men har en nøytral pH, kan produktet forbli på tennene lenger uten å forårsake skade.

Dentaworks er en patentert formel og kan derfor ikke kopieres av andre merker. Dette gjør produktet spesielt og bedre fra alle de andre.
Leveringstid og pris var også den beste med generell god brukeropplevelse.

 

2. Prowhitening

ProWhitening Tannbleking er enkelt stripe system som unngår rennende væsker og rotete proceduces. En pakke inneholder 28 strimler for 14 behandlinger.

Alt du trenger å gjøre er å feste stripene til tennene dine og la dem stå på i 30 minutter. Resultatene begynner noen ganger å vises på det første programmet.

Prowhitening har mange positive attester fra sine kunder.

 

3. Premium hvit

Premium White er alt du kan drømme om for hvitere tenner.

En gel påføres på bukseseler og overlats til å jobbe i 15 minutter.

Settet inneholder en peroksidfri gel som er nok for 20 behandlinger. Den leveres også med 3 justerbare bukseseler for øvre tenner, nedre tenner og en ekstra spenne bare i tilfelle.

For å tilpasse formen og størrelsen på bukseseler for å passe munnen perfekt, er den beste måten å varme dem opp i varmt vann og forme dem på tennene dine for perfekt passform.

 

4. Iwhite Instant

iWhites Instant leveres med 10 bukseseler som går på både øvre og nedre tenner. Du bør la dem stå i 20 minutter før du skyller munnen med vann.

Resultatene begynner å vises etter 5 dagers bruk. Dette produktet brukes sammen med iWhites tannkrem og umiddelbar munnvann. Mer åpenbare resultater er tydelige etter 30 dagers bruk.

Du bør ikke pusse tennene før du bruker Iwhite for å hindre at tennene dine blir svært følsomme.

Iwhite har et internasjonalt positivt rykte med tusenvis av fornøyde kunder over hele verden.

5. Smil Lab tannkrem

Smile Lab tannkrem er en tannbleking med kokosolje som renser munnen godt resulterer i et friskt pust. Dette produktet utrydder bakterier og urenheter fra munnen. Dette resulterer i sunne tenner og tannkjøtt.

Denne tannkrem har også en bleking effekt selv om den bruker bare naturlige ingredienser.

6. Smil Lab Kit

Smile Lab Kit har et komplett tannbleking sett du kan bruke hjemme.

Det er vanskelig å ignorere en stripe i munnen som sitter der i 30 minutter. Derfor er noe ubehag uunngåelig. Fordi disse stripene er større enn andre, er de mer ubehagelige og scorer lavere på brukervennlighet.
Våre testdeltakere så liten effekt fra Smile Lab, men resultatene kunne vært bedre hvis produktet ble brukt i mer enn en måned.

Dette produktet tok lengst å bli levert og er kostbart i forhold til de andre.

Hvordan velge riktig tannbleking kit for deg

Hvordan velge riktig tannbleking kit for deg

Når du velger tannbleking produkter, du finner et bredt utvalg basert på den nåværende tilstanden til tennene, din munnhelse historie, og tannbleking prioriteringer. Men fordi det er mange forskjellige variasjoner, kan det være lurt å vurdere disse tipsene når du vurderer hjemme tannbleking produkter.

Produktene varierer basert på deres styrke: HydrogenPeroksid er en populær ingrediens i bleking produkter. Hvis det er angitt på pakken, kan du sammenligne mengden peroksid blant flere hjemme tannbleking produkter. Som en generell regel har produkter med høyere nivåer av peroksid en tendens til å fungere raskere og mer effektivt, men kan også forårsake større tannfølsomhet. Imidlertid, de fleste produkter ikke avsløre disseperoksid nivåer. Hvis målet ditt er profesjonell bleking, kan du prøve Crest 3D White Whitestrips Professional Effects. Disse stripene er formulert med de samme emaljesikre ingrediensene tannleger bruker og fjerner 14 år med flekker. Påfør en gang om dagen i 30 minutter i 20 dager, med resultater som varer opptil 12 måneder.

Vær oppmerksom på den daglige søknadstiden: Når du evaluerer hjemme tannbleking produkter, vær oppmerksom på deres daglige søknadstid. Enten du har fem minutter eller fem timer om dagen til å forplikte seg til bleking, er det tannbleking alternativer tilgjengelig for å møte dine behov. Hvis du er en travel bie og ønsker å bleke på farten, kan avanserte produkter som passer til tennene dine, for eksempel Crest 3D White Professional Effects, brukes mens du utfører vanlige daglige aktiviteter, kjører ærend, sjekker e-post, drikkevann, etc.

Forpliktelsesnivå: Før du vurderer alternativer for tannbleking, bør du vurdere hvor forpliktet du er til å bleke og huske på dette. Noen tannbleking alternativer krever en standhaftig forpliktelse for uker, mens andre produkter viser resultater i løpet av få dager. Hvis du ikke kan forplikte deg til et fullt program, kan det være lurt å vurdere å bruke en kraftig tannbørste som Oral-B 3D White Luxe Pulsar Manuell tannbørste kombinert med en bleking tannkrem som Crest 3D Hvit Glamorøs Hvit tannkrem. Denne tilnærmingen vil tillate deg å bleke på din bekvemmelighet som en del av din vanlige rutine.